Το πρόγραμμα του Προέδρου στο Νταβός – Σημαντικές επαφές με φόντο το Κυπριακό

Το πρόγραμμα του Προέδρου στο Νταβός – Σημαντικές επαφές με φόντο το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρεί σήμερα 20/1 για το Νταβός της Ελβετίας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο περιθώριο των εργασιών του Φόρουμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει αύριο συνάντηση, με το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν και τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας Μουσταφά Ακιντζί.

Σήμερα το βράδυ, θα συναντηθεί με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕNI.

Αύριο, θα χαιρετίσει τις εργασίες συζήτησης στρογγύλης τραπέζης, με θέμα «Επανενώνοντας την Κύπρο», στο οποίο θα παραστούν και θα μιλήσουν επίσης ο Εσπεν Μπαρθ Αϊντα, ο κύριος Ακιντζί και ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί επίσης με τον Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάϊντεν, τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με τον Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή της ΤΟΤΑL.

Πηγή: ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE