ΣΠΕ Αγ. Φύλας: Ο αποβιώσας είχε τάξει στον εξαπατημένο πρωτοφειλέτη… ποτά σε Καμπαρέ

ΣΠΕ Αγ. Φύλας: Ο αποβιώσας είχε τάξει στον εξαπατημένο πρωτοφειλέτη… ποτά σε Καμπαρέ

Η διαδικασία (19/01) για έκδοση διαταγμάτων προφυλάκισης των 16 υπόπτων ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ανέδειξε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σε σχέση με τον τρόπο που γίνονταν οι… ύποπτες δανειακές συμβάσεις.

Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός σκανδαλώδους δανείου, που για να συναφθεί εξαπατήθηκαν συγκεκριμένα άτομα, τα οποία ενώ νόμιζαν πως υπέγραφαν ως εγγυητές, δεσμεύονταν ως πρωτοοφειλέτες.

Σε μια περίπτωση, μάλιστα, σύμφωνα με το αίτημα της Αστυνομίας, αποβιώσας (έχασε τη ζωή του στις 29/12/2009 μετά από σε βάρος του εγκληματική ενέργεια) που συνδεόταν με τον επιχειρηματία Γιώργο Λοή είχε πείσει κάποιον να υπογράψει για τη σύναψη του δανείου… τάζοντάς του ποτά στο καμπαρέ που διατηρούσε.

«Στον τρίτο πρωτοφειλέτη ως αμοιβή του ανέφερε ότι μπορούσε να πηγαίνει στο καμπαρέ που διατηρούσε και να τον κερνά ποτά» σημειωνόταν μεταξύ άλλων στο αίτημα της Αστυνομίας.

Ως γνωστόν, η Αστυνομία αιτήθηκε την κράτηση των 16 για περίοδο 8 ημερών, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να φέρνουν ένσταση και τη διαδικασία να διαρκεί μέχρι αργά το απόγευμα.

Την Τετάρτη (20/01) στις 10:00 το πρωί θα γίνει γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου…

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE