Διορθώθηκε η δήλωση Ακιντζί για το Νταβός! Δεν αναφέρεται ως ηγέτης της λεγόμενης ΤΔΒΚ»

Διορθώθηκε η δήλωση Ακιντζί για το Νταβός! Δεν αναφέρεται ως ηγέτης της λεγόμενης ΤΔΒΚ»

Αλλαγή έχει γίνει στο περιεχόμενο της δήλωσης του Μουσταφά Ακιντζί κατά την αναχώρησή του σήμερα για το Νταβός, το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της λεγόμενης προεδρίας.

Συγκεκριμένα, είχε αποδοθεί στον Ακιντζί η δήλωση ότι η λεγόμενη “ΤΔΒΚ” θα συμμετείχε στο Φόρουμ του Νταβός σε “ηγετικό επίπεδο” για πρώτη φορά. Η δήλωση διορθώθηκε ότι “πήραμε πρόσκληση ως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων”.

Λίγο μετά τις 9 απόψε, η δήλωση άλλαξε από συμμετοχή “ΤΔΒΚ” σε συμμετοχή Τουρκοκυπρίων στο Νταβός σε ηγετικό επίπεδο. Στην ιστοσελίδα αναρτήθηκε και σχετικό βίντεο στο οποίο ο κ. Ακιντζί ακούγεται να αναφέρεται ότι προσκλήθηκε ως ηγέτης των Τ/κ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.