Λεμεσός: Αδελφός διαιτητή Α’ κατηγορίας, στο Νοσοκομείο, θύμα «φάλτσου σφυρίγματος»

Λεμεσός: Αδελφός διαιτητή Α’ κατηγορίας, στο Νοσοκομείο, θύμα «φάλτσου σφυρίγματος»

Την περασμένη Κυριακή (17-01) η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση μεταξύ Κούρρη Ερήμης και ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου.

Προς τα τελικά στάδια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει πέναλτι σε μία ανατροπή του Γρηγόρη Ορθοδόξου από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.(Aν δεν σας λέει κάτι το επώνυμο, να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τον 28χρονο αδελφό του διαιτητή Αντρέα Ορθοδόξου)

Ο βοηθός διαιτητής που έλεγχε την περιοχή της ΜΕΑΠ στο δεύτερο ημίχρονο ανέφερε πως υπήρχε και παράβαση και είπε στον διαιτητή, Κωνσταντίνο Φελλά, να υποδείξει την άσπρη βούλα, με τον τελευταίο, όμως, να παίρνει την απόφαση πάνω του και να δίδει επιθετικό φάουλ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.com

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE