Τον εντόπισαν γυμνό στον αυτοκινητόδρομο – «Έσπασε» στο ξύλο την γιατρό που θα τον εξέταζε

Τον εντόπισαν γυμνό στον αυτοκινητόδρομο – «Έσπασε» στο ξύλο την γιατρό που θα τον εξέταζε

Συνελήφθη 28χρονος νεαρός μετά από ξυλοδαρμό γιατρού των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Κυριακής (17/01) εντόπισαν νεαρό να βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Λευκωσίας, να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να είναι γυμνός.

Οι Αστυνομικοί αμέσως ειδοποίησαν την οικογένεια του ενώ τον μετέφεραν στον Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 28χρονος αφού εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς πήρε εξιτήριο.

Την Τρίτη (19/01) ο πατέρας του τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας καθώς ο 28χρονος ήταν επιθετικός.

Ο 28χρονος αφού διεκομίσθη στις Πρώτες Βοήθειες, άρχισε να χτύπα άγρια την γιατρό των Πρώτων Βοηθειών. Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε την έριξε με μένος στο έδαφος ενώ την κτύπησε στα πλευρά.  Ο νεαρός δεν έμεινε μόνο στην γιατρό καθώς άρχισε να κτυπά μετά από λίγο και τον ίδιο του τον πατέρα.

Ο 28χρονος συνελήφθη και  οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας όπως οι Αστυνομικοί τον περιόρισαν και αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE