Απίστευτο! Πήγαν για καραόλους σε χωράφι δίπλα από το σπίτι του Αρχηγού της Αστυνομίας - Παραλίγον να καταλήξουν στο τμήμα!

Απίστευτο! Πήγαν για καραόλους σε χωράφι δίπλα από το σπίτι του Αρχηγού της Αστυνομίας - Παραλίγον να καταλήξουν στο τμήμα!

Ήθελαν μπόλικα σαλιγκάρια και πήγαν ξημερώματα έξω από το σπίτι του Αρχηγού.

Η περίεργη αυτή ιστορία έλαβε χώρα την περασμένη βδομάδα στις 04:00 τα ξημερώματα, στην περιοχή των Λατσιών στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» Τρίτη (19/01), δυο εθελοντές διασώστες της Πολιτικής Άμυνας παραλίγο να καταλήξουν στο τμήμα αφού πήγαν να μαζεύουν σαλιγκάρια έξω από το σπίτι του Αρχηγού (χωράφι που γειτνιάζει με την οικία του).

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ένας από τους δυο άντρες, γνώριζε την περιοχή και είχε πληροφορίες πως υπήρχαν μπόλικα σαλιγκάρια για να μαζεύουν. Κατευθύνθηκαν κοντά στο σκοπευτήριο στην περιοχή των Λατσιών και ανενόχλητοι άρχισαν να μαζεύουν σαλιγκάρια.

Μετά από λίγα λεπτά, αστυνομικός τους εντόπισε και αμέσως ειδοποίησε περιπολικό της Αστυνομίας να σπεύσει στην περιοχή για έλεγχο. 

Το περιπολικό έφτασε σε λίγα λεπτά και ο επικεφαλής κατέβηκε να ζητήσει τα στοιχεία των δυο αντρών και το τι έκαναν τέτοια ώρα εκεί.

Οι δυο εθελοντές ξαφνιάστηκαν από την παρουσία του Αστυνομικού ενώ ανέφεραν πως πήγαν στην περιοχή για να μαζεύουν σαλιγκάρια…

Φυσικά, θα είναι οι μοναδικοί Κύπριοι πολίτες που πήγαν για καραόλους έξω από σπίτι του Αρχηγού!

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.