Υπόθεση Δρομολαξιά: Ακούνε τις ποινές τους οι δυο λοχίες της ΚΥΠ

Υπόθεση Δρομολαξιά: Ακούνε τις ποινές τους οι δυο λοχίες της ΚΥΠ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αναμένεται να επιβάλει σήμερα ποινή στους λοχίες της ΚΥΠ Κώστα Μιαμηλιώτη και Ελευθέριο Μούσκο, οι οποίοι παραδέχθηκαν τις κατηγορίες της συνωμοσίας για καταδολίευση της Κυπριακής Δημοκρατίας και κατάχρησης εξουσίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες μεταξύ των ετών 2007 και 2010.

Το Δικαστήριο ήταν προγραμματισμένο να επιβάλει ποινή στην προηγούμενη δικάσιμο, στις 13 Ιανουαρίου, ωστόσο η διαδικασία αναβλήθηκε για σήμερα. Οι δύο λοχίες είχαν παρουσιαστεί στις 13 Ιανουαρίου ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο και ανανέωσε την κράτηση τους μέχρι σήμερα.  

Οι Μούκος και Μιαμηλιώτης είχαν ετοιμάσει ψευδή έκθεση της ΚΥΠ, αναφορικά με τον τόπο διαμονής του Μουσταφά Μεχμέτ Μουσταφά, του T/κ ιδιοκτήτη τεμαχίου γης στη Δρομολαξιά, παρουσιάζοντας τον ότι διέμενε μόνιμα στις ελεύθερες περιοχές ώστε να εγκριθεί η πώληση της γης στην εταιρεία του Νίκου Λίλλη Wadnick Trading Ltd.

Αργότερα η εταιρεία του Λίλλη πούλησε το έργο Aero Center που κτίζεται στη Δρομολαξιά, για πολλαπλάσια τιμή στο Ταμείο Συντάξεων της CYTA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE