Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα.
Επίσης, οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Λεμύθου, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, υπάρχει η πιθανότητα σχηματισμού παγετού στους δρόμους ιδιαίτερα στα ορεινά.
Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




