ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλε αστυνομικούς στο νοσοκομείο ο 26χρονος!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλε αστυνομικούς στο νοσοκομείο ο 26χρονος!

Πολύ πιο σοβαρά τα προβλήματα που προκάλεσε ο 26χρονος από τη Λεμεσό, το βράδυ του Σαββάτου (16/01), κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του στον Άγιο Νικόλαο.

Ο εμπνευσμένος από ταινίες δράσης του Χόλιγουντ νεαρός, δεν προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές στα περιπολικά, αλλά έστειλε κι αστυνομικούς στο Νοσοκομείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: «Την είδε» αλλιώς ο 26χρονος Λεμεσιανός – Έκανε «άχρηστα» τα περιπολικά της Αστυνομίας

Πιο συγκεκριμένα, νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, αναφέρουν ότι τραυμάτισε τρία μέλη της Αστυνομίας, τα οποία μετά την επεισοδιακή καταδίωξη κατέληξαν στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Το παρήγορο της όλης υπόθεσης είναι πως οι πράξεις του… ατίθασου άνδρα δεν είχαν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των αστυνομικών, καθώς οι τελευταίοι έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απελύθησαν.

Ιωάννα Μάντζιηπα


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE