Δείτε την Ήβη Αδάμου αγκαζέ με τη μαμά του Stavento στα καταστήματα!(ΦΩΤΟ)

Δείτε την Ήβη Αδάμου αγκαζέ με τη μαμά του Stavento στα καταστήματα!(ΦΩΤΟ)

Οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι απολαμβάνουν η μια τη συντροφιά της άλλης...

Στη συντροφιά τους ο ράπερ με τον πατέρα του… αλλά καθότι άντρες, στα καταστήματα ακολουθούν απλά τις γυναίκες.

Η σχέση του Μιχάλη Κουινέλη με την Ήβη Αδάμου μετρά χρόνια, ωστόσο ο δημιουργός με την τραγουδίστρια δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ο φακός του Hello απαθανάτισε το ζευγάρι με τους γονείς του Μιχάλη των Stavento, Δημήτρη και Ανατολή σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, γεγονός που φανερώνει ότι ο ένας γνωρίζει την οικογένεια του άλλου, εδώ και πολύ καιρό και σίγουρα τα πράγματα έχουν σοβαρέψει για τα καλά.

Λέτε να φάμε κουφέτα σύντομα;

 

 



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE