Σοβαρός τραυματισμός στο DanSing! H χορεύτρια χτύπησε με το κεφάλι στο έδαφος

Σοβαρός τραυματισμός στο DanSing! H χορεύτρια χτύπησε με το κεφάλι στο έδαφος

Με το στόμα ανοιχτό παρακολουθούσαν τον Κύπριο ηθοποιό κριτές και κοινό περιγράφοντας το πώς η παρτενέρ του στο σόου δυστυχώς χτύπησε στο κεφάλι μετά από δικό του λάθος.

Δυστυχώς δεν απολαύσαμε το βράδυ της Κυριακής 17/1 τον Κρίστοφερ Γεωργίου και την Αναστασία Δρακά στο DanSing 5 και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός. Η χορογράφος κατά τη διάρκεια της πρόβας την Παρασκευή είχε ένα ατύχημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να διαγωνιστεί ο Κρίστοφερ Γεωργίου καλώντας τον στο πλατό για να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της πρόβας την Παρασκευή, προς το τέλος της φωτογραφίας, από δικό του λάθος η Αναστασία Δρακά, χτύπησε με το κεφάλι στο έδαφος με αποτέλεσμα να μην μπορέσει απόψε να είναι μαζί μας.

Αν και η ίδια όπως τόνισε ήθελε να το προσπαθήσει, δεν ήταν δυνατό, καθώς ζαλιζόταν και πονούσε με αποτέλεσμα να μείνει σπίτι, ώστε να μπορέσει να είναι στο επόμενο live αν βέβαια όλα πάνε καλά.

Τέλος, ζήτησε συγνώμη τόσο από την Αναστασία όσο και από την οικογένεια της, δείχνοντας ότι ο τραυματισμός της χορογράφου τον έχει σοκάρει και τον ίδιο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE