Έξαλλη η καλλονή του Star Κύπρος: «Κάποιοι είναι πολύ γαϊδούρια και ανώμαλοι…»

Έξαλλη η καλλονή του Star Κύπρος: «Κάποιοι είναι πολύ γαϊδούρια και ανώμαλοι…»

Δεν ξέρουμε τι ενόχλησε την διαγωνιζόμενη στο Star Κύπρος, ωστόσο η ανάρτηση της δείχνει ότι κάποιος ή κάποιοι την νευρίασαν.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Αντωνίου, το 18χρονο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το Star Κύπρος 2015 και η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό έκανε μια ανάρτηση με συγκεκριμένους αποδέκτες.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Τελικά κάποιοι είναι πολύ γαϊδούρια και ανώμαλοι. Καλά βρε παιδιά κάνετε λες και δεν ξαναείδατε κοπέλες. Έλεος δηλαδή, σας βαρέθηκα»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE