Σκληρή κριτική υποψήφιου του Mr. Cyprus: «Πολλά από τα κορίτσια των καλλιστείων έχουν γίνει ψηλομύτες»

Σκληρή κριτική υποψήφιου του Mr. Cyprus: «Πολλά από τα κορίτσια των καλλιστείων έχουν γίνει ψηλομύτες»

Δεν μασά τα λόγια του και αυτό φάνηκε από τα πρώτα live του Mr. Cyprus

O λόγος για τον διαγωνιζόμενο στα καλλιστεία Στέλιο Στυλιανου, ο οποίος ήταν καλεσμένος το βράδυ του Σαββάτου 16/1 στην διαδικτυακή εκπομπή «Horror Sorry» και την Βαλεντίνα Νικολάου.

Το 24χρονο μοντέλο όταν ρωτήθηκε για το πιο από τα κορίτσια του Star Κύπρος ξεχώρισε και θα ήθελε να κάνει σχέση απάντησε με ειλικρίνεια: «Με κανένα από τα κορίτσια δεν θα έκανα σχέση γιατί νομίζω ότι μετά τα καλλιστεία έχουν γίνει ψηλομύτες…»

Μάλιστα υπερασπίστηκε τη θέση του λέγοντας ότι όποια ενοχληθεί με την άποψη του μπορεί να τον διαγράψει από το Facebook. Τέλος δήλωσε ότι τον τίτλο της Star Κύπρος θα έπρεπε να πάρει η Μαρία Κώστα, γιατί πιστεύει ότι έχει όλο το πακέτο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE