Στη Βιέννη μεταβαίνει ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για τα πυρηνικά του Ιράν

Στη Βιέννη μεταβαίνει ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για τα πυρηνικά του Ιράν

O Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι θα μεταβεί το Σάββατο στη Βιέννη για να συναντηθεί με τους ομολόγους του της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του Ιράν, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη εφαρμογή της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, ανακοίνωσε χθες το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Κέρι, που βρίσκεται στο Λονδίνο, αναμένεται στην πρωτεύουσα της Αυστρίας σήμερα για "διαβουλεύσεις" με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι και του Υπουργού Εξωτερικού του Ιράν Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αμερικανικής διπλωματίας, Μαρκ Τόνερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE