Έιντε: Η ειρήνη είναι εφικτή, απομένουν όμως πολλά να διευθετηθούν

Έιντε: Η ειρήνη είναι εφικτή, απομένουν όμως πολλά να διευθετηθούν

Η ειρήνη στην Κύπρο είναι εφικτή, δήλωσε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι υπάρχουν ακόμα πολύπλοκα ζητήματα που απομένει να διευθετηθούν.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Τμήματος Πολιτικών Υποθέσεων των ΗΕ, την οποία αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του ο κ. Έιντε, η δήλωση έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης των ΜΜΕ μετά την ενημέρωση του κ. Έιντε προς το Συμβούλιο Ασφαλείας.

«Έσπεν Μπαρθ Έιντε: Η ειρήνη στην Κύπρο είναι εφικτή. Απομένουν πολύπλοκα ζητήματα προς διευθέτηση», αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE