Συνελήφθη ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Έχει σώας τας φρένας

Συνελήφθη ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Έχει σώας τας φρένας

Συνελήφθη στις 4:50 το απόγευμα της Παρασκευής (15/01) ο 67χρονος παιδοκτόνος της Παραμύθας

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η σύλληψη του 67χρονου Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους, έγινε πριν από λίγο στο Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ στην Παλώδια όπου βρισκόταν για αποκατάσταση.

Η Αστυνομία πήρε στα χεριά της, την ιατρική έκθεση από τους θεράποντες ιατρούς του 67χρονου παιδοκτόνου, η οποία αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου και έχει σώας τας φρένας.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο 67χρονος αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία. 

Άξιο αναφοράς είναι πως ο 67χρονος θα παραμείνει υπό σύλληψη στο Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ στην Παλώδια ενώ το Σάββατο (16/01) αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προσωποκράτησής του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE