Λεμεσιανός δικηγόρος κατηγορείται ότι προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα κατηγορίας σε υπόθεση ναρκωτικών

Λεμεσιανός δικηγόρος κατηγορείται ότι προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα κατηγορίας σε υπόθεση ναρκωτικών

Ποινική υπόθεση άνοιξε κατά του συνηγόρου υπεράσπισης του 46χρονου Παρασκευά Παπαντελή ο οποίος καταδικάστηκε για υπόθεση ναρκωτικών σε 18 μήνες φυλάκιση.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Την ίδια ώρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας άνοιξε ποινική υπόθεση κατά του δικηγόρου του 46χρονου Νίκου Καλλή από την Λεμεσό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης».

Λάρνακα: Άνεργος πατέρας τριών παιδιών καταδικάστηκε σε φυλάκιση για υπόθεση ναρκωτικών

Ο κ. Καλλής σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να προσέγγισε βασικό μάρτυρα της κατηγορούσας αρχής ζητώντας του να αλλάξει την κατάθεση του.   

Ο δικηγόρος που κατηγορήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου αρνήθηκε κάθε ενοχή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.

BEST OF TOTHEMAONLINE