Σοκ σε λεωφορείο: Γυναίκα με μαντίλα μαχαίρωσε 15χρονο! (PHOTOS)

Σοκ σε λεωφορείο: Γυναίκα με μαντίλα μαχαίρωσε 15χρονο! (PHOTOS)

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας 15ρονος στο Λονδίνο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από μία γυναίκα με μαντίλα.

Το περιστατικό συνέβη στις 26 Δεκεμβρίου όταν ο νεαρός επιβιβάστηκε σε λεωφορείο μαζί με την γιαγιά του. Ξαφνικά μία γυναίκα που βρισκόταν ήδη μέσα στο λεωφορείο, τον πλησίασε και του επιτέθηκε με ένα τεράστιο κουζινομάχαιρο. Αμέσως παρενέβη η γιαγιά του 15χρονου αφοπλίζοντας την γυναίκα που τελικά κατάφερε να διαφύγει κατεβαίνοντας από το λεωφορείο.



 

Ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του καθώς ο τραυματισμός που του επέφερε δεν ήταν σημαντικός.

Η μητροπολιτική αστυνομία πάντως έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ζητά πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσει την γυναίκα την οποία περιγράφει ως ασιατικής καταγωγής μεταξύ 20 και 30 ετών. Το στοιχείο που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην έρευνά της είναι το γεγονός ότι φορούσε μαντήλα με καγκουρό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE