Τα μικρά θαύματα του λεμονιού για την επιδερμίδα

Τα μικρά θαύματα του λεμονιού για την επιδερμίδα

Τα λεμόνια αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες, για ένα δέρμα λείο και λαμπερό. Το όξινο pΗ του λεμονιού, είναι αυτό που το κάνει να έχει ξινή γεύση, αλλά και αυτό που το κάνει θαυματουργό.

1. Ανακατέψτε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού με ίση ποσότητα νερού. Απλώστε το στο πρόσωπό σας με ένα κομμάτι βαμβάκι. Αυτό λειτουργεί ως καταπληκτικό στυπτικό.

2. Βασανίζεστε από κηλίδες; Κανένα πρόβλημα. Απλά τρίψτε την περιοχή με χυμό λεμονιού μερικές φορές την ημέρα. Αυτό απομακρύνει την ερυθρότητα από την αλλοιωμένη περιοχή.

3. Ανακατέψτε το χυμό από 1 λεμόνι με 2 μέρη χοντρό αλάτι και 1 μέρος λάδι ελιάς για να κάνετε μια κόλλα. Μπείτε στο ντους και κάντε μασάζ στο σώμα. Ενεργοποιήστε το ντους και ξεπλύνετε. Στεγνώστε και εφαρμόστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα. Αυτό κάνει μια βαθιά απολέπιση και αφήνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό.

4. Μπορείτε να κάνετε μια εξαιρετική μάσκα προσώπου με ανάμειξη από 2 κουταλιές πολτού παπάγια με 10 σταγόνες χυμό λεμονιού. Ξεπλύνετε μετά από 20 λεπτά.

Προσοχή: Αν αποφασίσατε να κάνετε μια μάσκα με λεμόνι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα οξέα των εσπεριδοειδών με ταυτόχρονη έκθεση στον ήλιο προκαλούν μερικές φορές φωτοευαισθησία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE