Νταβούτογλου: «Η Τουρκία θα τιμωρεί κάθε απειλή» - Σκοτώσαμε 200 μέλη του ISIS

Νταβούτογλου: «Η Τουρκία θα τιμωρεί κάθε απειλή» - Σκοτώσαμε 200 μέλη του ISIS

Γύρω στα 200 μέλη του ISIS με 500 πλήγματα σκότωσε ο τουρκικός στρατός στη Συρία και στο Ιράκ εντός 48 ωρών έπειτα από την επίθεση στο Σουλτάν Αχμέτ, σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου στους στους Τούρκους Πρέσβεις στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι η τρομοκρατία έδειξε το ποταπό και τρομακτικό πρόσωπό της για άλλη μια φορά, προσθέτοντας πως η επίθεση του Σουλτάν Αχμέτ δεν έχει καμιά διαφορά με εκείνες του Λονδίνου και του Παρισιού.

"Δεν πρέπει να καθυστερήσουμε να δώσουμε την απάντησή μας σε αυτή την τρομοκρατική οργάνωση η οποία προκαλεί την χώρα μας αν κριθεί απαραίτητο", είπε ο Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι από δω και μπρος η Τουρκία θα τιμωρεί κάθε απειλή με αντίποινα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE