Εκστρατεία για υποψηφιότητα Νόμπελ Ειρήνης για Κύπρο και νησιά του Αιγαίου!

Εκστρατεία για υποψηφιότητα Νόμπελ Ειρήνης για Κύπρο και νησιά του Αιγαίου!

Με δηλώσεις του ο Μορφίτης πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, καθηγητής Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, ανακοίνωσε ότι, από την Κύπρο και με τη συμβολή της Εστίας Ελλάδος-Κύπρου και του ΕΙΠ, αρχίζει διεθνής εκστρατεία, για στήριξη της βράβευσης των νησιών του Αιγαίου με το Νόμπελ Ειρήνης.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στη συνεχή και αφειδώλευτη προσφορά των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου στους πρόσφυγες, οι οποίοι περιθάλπονται με πολλή στοργή από τους νησιώτες κάθε ηλικίας.

Παράλληλα, τον Μάιο η Εστία Ελλάδος-Κύπρου θα οργανώσει μαζί με το ΕΙΠ μεγάλο συνέδριο, υπό τη θεματολογία «Σχέση πολιτικής και πολιτισμού από την εποχή του Περικλή μέχρι σήμερα». Εκεί αναμένεται να παραστούν και να συμμετάσχουν ακαδημαϊκοί από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE