Η απάντηση με νόημα του Τορναρίτη στον Αγαπίου της ΕΔΕΚ μέσω twitter - Τι προηγήθηκε

Η απάντηση με νόημα του Τορναρίτη στον Αγαπίου της ΕΔΕΚ μέσω twitter - Τι προηγήθηκε

Ο Νίκος Τορναρίτης σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Γραμματέα Τύπου της ΕΔΕΚ Γιώργο Αγαπίου μετά την ανάρτηση του δευτέρου στον τοίχο του πρώτου, με την φράση «θέλω να ξέρω την αλήθεια».

Συγκεκριμένα ο Αγαπίου έγραψε στον τοίχο του Νίκου Τορναρίτη την εν λόγω φράση με αφορμή τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ, για αναβολή των προεκλογικών διαδικασιών καθώς επίσης και την έκκληση το κυπριακό να τεθεί εκτός προεκλογικής.

Στέλεχος της ΕΔΕΚ ανήρτησε στον τοίχο του Τορναρίτη: «Θέλω να ξέρω» - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ώρες μετά ήρθε η απάντηση του Νίκου Τορναρίτη εις διπλούν προς τον Αγαπίου γράφοντας τα εξής:

«Προσωπικά επιλέγω την αλήθεια πάρα την ψευδαίσθηση»

«Για όσο καιρό βρίσκομαι στην πολιτική θα συνεχίσω να μιλώ καθαρά για αυτά που απασχολούν τον τόπο μας»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE