Τουρκία: Τρεις ρώσοι κρατούνται ως ύποπτοι για διασυνδέσεις με το ISIS

Τουρκία: Τρεις ρώσοι κρατούνται ως ύποπτοι για διασυνδέσεις με το ISIS

Οι συλλήψεις έγιναν μετά την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Η τουρκική αστυνομία κρατεί τρεις ρώσους πολίτες ύποπτους για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος έπειτα από την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας την Δευτέρα (13/01)  στο ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Η αστυνομία στην Αντάλια κατέσχεσε έγγραφα και CD που βρέθηκαν κατά την έρευνα που πραγματοποίησε στο κατάλυμα των τριών υπόπτων.

Δεν έχει διευκρινισθεί πού έγιναν οι συλλήψεις.

Το ρωσικό προξενείο επιβεβαίωσε την κράτηση τριών ρώσων πολιτών υπόπτων για διασυνδέσεις με την τζιχαντιστική οργάνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE