Προβλήματα και στη Λάρνακα λόγω της κακοκαιρίας - Οδηγός εγκλωβίστηκε σε πλημμυρισμένο δρόμο

Προβλήματα και στη Λάρνακα λόγω της κακοκαιρίας - Οδηγός εγκλωβίστηκε σε πλημμυρισμένο δρόμο

Αυξημένο αριθμό κλήσεων δέχεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην επαρχία Λάρνακας, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που προκαλούν πλημμύρες σε δρόμους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι κλήσεις αφορούν κυρίως το άνοιγμα οχετών ομβρίων υδάτων σε πλημμυρισμένους δρόμους, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή απορροή των νερών.

Σε ένα περιστατικό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να βοηθήσει οδηγό, ο οποίος είχε παγιδευτεί εντός του οχήματός του σε πλημμυρισμένο δρόμο, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Την ίδια ώρα, συνεργεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λάρνακας βρίσκονται επίσης επί ποδός, προχωρώντας σε εργασίες για το άνοιγμα οχετών ομβρίων υδάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE