Έξαλλη η Αριστοτέλους με την κριτική του Μουρατίδη προς διαγωνιζόμενους του Dansing - Δείτε το περιστατικό (VIDEO)

Έξαλλη η Αριστοτέλους με την κριτική του Μουρατίδη προς διαγωνιζόμενους του Dansing - Δείτε το περιστατικό (VIDEO)

Σκληρός ήταν ο Νίκος Μουρατίδης, με διαγωνιζόμενους του Dansing for you 4, ο οποίος θύμωσε καθώς θεώρησε ότι δεν σεβάστηκαν το τραγούδι που ερμήνευσαν.

H Φλώρα Σάρδαλου και ο Στέλιος Κωνσταντάς, ερμήνεσαν το «Δίκτυ» της Ελένης Βιτάλη. Παρότι η ερμηνεία τους απέσπασε τις πιο θετικές κριτικές, ο Νίκος Μουρατίδης έγινε σκληρός μαζί τους.

Ο λόγος; Κατα την διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού, η Φλώρα ξέχασε τους στίχους και ζήτησε την βοήθεια του Στέλιου, κάνοντας μια γλυκιά γκριμάτσα.

Αυτό δεν άρεσε στον κριτή Νίκο Μουρατίδη και το τι ακολούθησε θα το δείτε στο βίντεο. Το σίγουρο είναι ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους, προσπάθησε να δικαιολογήσει το ζευγάρι και εκνευρίστηκε με την κριτική που έγινε στο ζευγάρι!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE