Τραγωδία: Νεκρός άντρας σε οικία στη Λάρνακα – Σε προχωρημένη αποσύνθεση η σορός

Τραγωδία: Νεκρός άντρας σε οικία στη Λάρνακα – Σε προχωρημένη αποσύνθεση η σορός

Σε κινητοποίηση τέθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Δευτέρας (12/10), μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρα σε κατοικία στην περιοχή των Λιβαδιών, στην επαρχία Λάρνακας. Πρόκειται για 75χρονο Γερμανό, η σορός του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 13:00 το μεσημέρι, όταν γείτονες του 75χρονου αντιλήφθηκαν έντονη δυσοσμία να προέρχεται από την κατοικία του και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία προχώρησαν σε παραβίαση της εισόδου, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό της οικίας τα μέλη της Αστυνομίας.

Κατά την είσοδό τους εντόπισαν τον 75χρονο νεκρό, με τη σορό του να βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Αστυνομίας δεν προκύπτουν, εκ πρώτης όψεως, ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE