Σκοτώθηκαν 20 άτομα ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μεξικό!

Σκοτώθηκαν 20 άτομα ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μεξικό!

Τραγωδία στο Μεξικό, όταν λεωφορείο που μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα έπεσε από γέφυρα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 από τουυς 45 επιβάτες!

Στη Βερακρούζ του Μεξικού σημειώθηκε μία απίστευτη τραγωδία. Ενα λεωφορείο έπεσε από γέφυρα σε χαράδρα ύψους 30 μέτρων με αποτέλεσμα 20 από τους 45 επιβάτες να σκοτωθούν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το εν λόγω λεωφορείο μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα (λογικά ερασιτεχνική ομάδα) και το δυστύχημα προκλήθηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστη η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι άνθρωποι.

Ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, μέσω του λογαριασμού του στο facebook εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων.

 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE