ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Προέδρου ΔΗΚΟ με Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Συνάντηση Προέδρου ΔΗΚΟ με Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό είπε σήμερα συναντώμενος στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νίκολας Παπαδόπουλος, εκφράζοντας του ταυτόχρονα και τις ανησυχίες του για τη στάση της Τουρκίας η οποία, εκτιμά, δεν έχει μεταβληθεί.

Ο Προκοπής Παυλόπουλος επισήμανε στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ότι κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλο τον κόσμο, αλλά όσον αφορά το Κυπριακό η ΕΕ έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί "αυτή η κατάσταση της κατοχής", και ότι η λύση που ελπίζει ότι θα έρθει θα είναι, όπως τόνισε, ευρωπαϊκή.

Στη βάση μιας λύσης με μια διεθνή προσωπικότητα, μια κυριαρχία μια ιθαγένεια και χωρίς εγγυήτριες δυνάμεις, χαίρομαι που οι πολιτικές δυνάμεις στη Κύπρο, μαζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, δίνετε αυτόν τον αγώνα, είπε ο Π. Παυλόπουλος.

Εχουμε μπροστά μας κρίσιμες και δραματικές εξελίξεις στο Κυπριακό και θεωρώ αναγκαίο περισσότερο από ποτέ να υπάρξει μια συνεννόηση, συνεργασία, ακόμα και κοινή δράση των πολιτικών ηγεσιών της Κύπρου και της Ελλάδας, είπε ο κ.Παπαδόπουλος.

Η δική μας συμπαράσταση είναι δεδομένη, ξέρετε ότι η Ελλάδα είναι εδώ, απάντησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top