«Τραμπάλα» οι τιμές πετρελαίου: Υποχωρούν μετά τις δηλώσεις Τραμπ

«Τραμπάλα» οι τιμές πετρελαίου: Υποχωρούν μετά τις δηλώσεις Τραμπ

Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου την Παρασκευή, μετά τη δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ότι διεξάγει «εποικοδομητικές συνομιλίες» με το Ιράν και ότι δεν θα επιτεθεί στη χώρα της Μέσης Ανατολής πριν τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο που περιόρισε τις ανησυχίες για την προσφορά πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αργού πετρελαίου Μπρεντ υποχωρούν κατά 1,1%, στα 103,09 δολάρια το βαρέλι, ενώ του αμερικανικού αργού υποχωρούν κατά επίσης 1,1% στα 90,55 δολάρια το βαρέλι.

Οι τιμές του πετρελαίου σημείωσαν σημαντική άνοδο την Πέμπτη, έπειτα από αναφορές ότι οι ΗΠΑ ενδέχεται να εξαπολύσουν νέες επιθέσεις κατά του Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές.

Σε επίπεδο εβδομάδας η τιμή του Μπρεντ παρουσιάζει μικρή αύξηση, ενώ του αμερικανικού αργού σημειώνει ελαφρά πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE