Επέστρεψαν με μαρτυρικό υλικό από Λονδίνο για τον Βγενόπουλο οι ανακριτές

Επέστρεψαν με μαρτυρικό υλικό από Λονδίνο για τον Βγενόπουλο οι ανακριτές

Μαρτυρικό υλικό, για τις συνθήκες υπό τις οποίες μερίδιο της τράπεζας HSBC στη Λαϊκή Τράπεζα πέρασε στην κατοχή του Ανδρέα Βγενόπουλου, συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί ανακριτές, οι οποίοι επέστρεψαν την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου από το Λονδίνο.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Eκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης, 12/11, στο κρατικό ραδιόφωνο.

Ο κύριος Αγγελίδης είπε ότι οι καταθέσεις λήφθηκαν από αξιωματούχους της HSBC και αφού αξιολογηθούν πολύ προσεκτικά, ενδεχομένως να υπάρξουν περαιτέρω ενέργειες.

Για την πορεία των ερευνών, ο Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι τηρείται ενήμερος ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης.

Riknews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.