Λετυμπιώτης: Στις 13 Οκτωβρίου η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - «Στόχος μας η επίτευξη ουσιαστικής προόδου»

Λετυμπιώτης: Στις 13 Οκτωβρίου η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - «Στόχος μας η επίτευξη ουσιαστικής προόδου»

Νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, προγραμματίστηκε για την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου.

Όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 3:30 το απόγευμα, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, στόχος της συνάντησης παραμένει η επίτευξη ουσιαστικής προόδου στην προσπάθεια για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, εντός του συμφωνημένου πλαισίου.

Η νέα συνάντηση έρχεται σε συνέχεια των επαφών και των συζητήσεων που είχαν οι δύο ηγέτες το προηγούμενο διάστημα, καθώς και των επαφών τους με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE