Ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο 31χρονος για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο 31χρονος για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

Στον 31χρονο αναμένεται να απαγγελθούν σήμερα κατηγορίες που αφορούν φόνο εκ προμελέτης και μαχαιροφορία.

Αρχίζει την Τρίτη (12/01) ενώπιον του Κακουργιοδικείου η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους, που διαπράχθηκε το βράδυ της 24ης Νοεμβρίου 2015, με δράστη τον 31χρονο Χρίστο Θωμά.

Ο 31χρονος έχει παραδεχθεί από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του ενοχή στο τριπλό φονικό, που διαπράχθηκε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, στην Πλατεία Ηρώων, σε σχέση με τη γυναίκα που ο Θωμά διατηρούσε δεσμό.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.