Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Ινδονησία

Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Ινδονησία

Iσχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα περίπου 330 χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά των νησιών Μολούκες της Ινδονησίας, ανέφερε το Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 102 χιλιομέτρων.

Το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό της αμερικανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας ωκεανών και ατμόσφαιρας (NOOA) εκτίμησε πως "δεν αναμένεται ένα καταστροφικό τσουνάμι σε εκτεταμένες περιοχές του Ειρηνικού Ωκεανού" εξαιτίας του σεισμού αυτού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

Με αναφορές στη θυσία, την ελευθερία και τη συνέχιση του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στους ήρωες της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου, κατά το εθνικό μνημόσυνο στο Παλαιχώρι, 70 χρόνια μετά την εκτέλεσή τους από τους Βρετανούς αποικιοκράτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE