Τον σταμάτησαν τα ξημερώματα και το αλκοτέστ «χτύπησε κόκκινο» – Σχεδόν έξι φορές πάνω από το όριο

Τον σταμάτησαν τα ξημερώματα και το αλκοτέστ «χτύπησε κόκκινο» – Σχεδόν έξι φορές πάνω από το όριο

Δύο οδηγοί εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε Λάρνακα και Λευκωσία, να οδηγούν με ποσότητα αλκοόλης 131μg και 79μg αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια τροχονομικών έλεγχων, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο στη λεωφόρο Ανεξαρτησίας στο Αλεθρικό.

Οδηγός ήταν 45χρονος ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με τελική ένδειξη 131μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από τον Νόμο όριο.

Επίσης, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, το οποίο οδηγείτο από 24χρονο.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με τελική ένδειξη 79μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από τον Νόμο όριο.

Στους δύο οδηγούς επιδόθηκε εγγυητήριο έγγραφο για να παρουσιαστούν αύριο το πρωί ενώπιον των Επαρχιακών Δικαστηρίων Λάρνακας και Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση.

Επίσης, 21χρονος στη Λευκωσία, συνελήφθη για άρνηση παροχής δείγματος εκπνοής κατά τη διάρκεια έλεγχου αλκοτέστ.

Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος αφού προηγουμένως του επιδόθηκε εγγυητήριο έγγραφο για να παρουσιαστεί αύριο το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE