Μάριος Δημητριάδης: Ενημερώνει για τα κυπριακά λιμάνια

Μάριος Δημητριάδης: Ενημερώνει για τα κυπριακά λιμάνια

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ μετά από συνάντηση που είχε με την ηγεσία του ΕΥΡΩΚΟ, ο κ. Δημητριάδης, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανέφερε ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για τον εξωτερικό σύμβουλο που θα προσλάβει η Κυβέρνηση για το λιμάνι της Λάρνακας.

Σε ότι αφορά τη διαδικασία προσφορών για ανέγερση του κυπριακού μουσείου αυτή αναμένεται να προκηρυχθεί εντός Φεβρουαρίου.

O Μάριος Δημητριάδης μιλούσε μετά από την ενημέρωση στον Πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ, για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη διαδικασία εμπορικοποίησης του λιμανιού Λεμεσού. Σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι επιθυμία του είναι όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να τηρούνται ενήμερα, για να δοθεί η έγκριση της Βουλής όταν έρθει η ώρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE