ΑΗΚ: Ετοιμαστείτε για πολύωρες διακοπές ηλεκτροδότησης - Στα χαρακώματα συντεχνίες και κυβέρνηση

ΑΗΚ: Ετοιμαστείτε για πολύωρες διακοπές ηλεκτροδότησης  - Στα χαρακώματα συντεχνίες και κυβέρνηση

Την ίδια ώρα που το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται για να δώσει το πράσινο φως στην απόφαση για τον ιδιοκτησιακό διαχωρισμό της ΑΗΚ που συμφωνήθηκε μεταξύ Λακκοτρύπη και τρόικας, οι υπάλληλοι της ΑΗΚ θα εγκρίνουν νέα απεργιακά μέτρα.

Σύμφωνα  με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» οι συντεχνίες στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα προς το Υπουργικό πως σε περίπτωση έγκριση των όσων συμφώνησε ο κύριος Λακκοτρύπης με την Τρόικα ο διακόπτης της ηλεκτροδότησης θα κατέβει.

Το σκηνικό οδηγείται στα άκρα με τον Υπουργό Ενέργειας να αντιστρέφει τα πυρά λέγοντας ότι οι επιθέσεις που δέχεται εναντίον του είναι άνευ επιχειρημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE