Πύραυλος σε ιατρικό κέντρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα -Τρεις νεκροί

Πύραυλος σε ιατρικό κέντρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα -Τρεις νεκροί

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ δέκα τραυματίστηκαν, καθώς πύραυλος έπληξε ιατρικό κέντρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, στην Υεμένη.

Το ιατρικό κέντρο βρίσκεται στην πόλη Ράζεχ στην επαρχία Σάαντα.

Η εκπρόσωπος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν επρόκειτο για αεροπορική επιδρομή και αν τα θύματα ήταν ασθενείς ή μέλη της οργάνωσης.

Λίγους μήνες πριν, τον Οκτώβριο, ακόμα ενα κέντρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα  είχε πληγεί από αεροπορική επιδρομή, με απολογισμό δυο τραυματίες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.