Νέα εξέλιξη για τον θάνατο του 3χρονου στην Πάφο: Παραδέχθηκε την κατηγορία ο πατέρας

Νέα εξέλιξη για τον θάνατο του 3χρονου στην Πάφο: Παραδέχθηκε την κατηγορία ο πατέρας

Νέα εξέλιξη καταγράφηκε στην υπόθεση θανάτου του τρίχρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από ξενοδοχείο στην Πάφο, τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 37χρονος πατέρας του παιδιού, ο οποίος κατάγεται από τη Βρετανία, οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και παραδέχθηκε την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου, οπότε αναμένεται να παρουσιαστούν τα γεγονότα ενώπιον του Δικαστηρίου, να γίνει αγόρευση της υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής και να ακολουθήσει η επιβολή της.

Υπενθυμίζεται οτι το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Ιουλίου, όταν το τρίχρονο παιδί έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στη Χλώρακα, όπου διέμενε η οικογένεια κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κύπρο.

Ο 37χρονος είχε μεταβεί προσωρινά στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του και να διεκπεραιώσει σχετικά διαδικαστικά ζητήματα.

Πλέον βρίσκεται ξανά υπό τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, μεταξύ των οποίων χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη Δημοκρατία, παράδοση των ταξιδιωτικών του εγγράφων και εβδομαδιαία παρουσία σε Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE