Στο κελί 41χρονη για θανατηφόρο: Στέρησε τη ζωή σε 35χρονο στο Παραλίμνι

Στο κελί 41χρονη για θανατηφόρο: Στέρησε τη ζωή σε 35χρονο στο Παραλίμνι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, γυναίκα ηλικίας 41 ετών, αφού την βρήκε ένοχη στις κατηγορίες της πρόκλησης θανάτου λόγω απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα τροχαίας και για οδήγηση οχήματος με μαθητική άδεια χωρίς να συνοδεύεται από πρόσωπο που κατέχει πολυετή κανονική άδεια οδήγησης.

Στην 41χρονη επιβλήθηκαν επίσης 8 βαθμοί ποινής καθώς και στέρηση της άδειας οδήγησης για τρείς μήνες, αμέσως μετά την αποφυλάκιση της.

Πρόκειται για θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη στις 29 Ιουνίου, 2022, στο Παραλίμνι, με αποτέλεσμα το θάνατο 35χρονου μοτοσικλετιστή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου για Ολγκίν: Σοβαρό διπλωματικό και πολιτικό ολίσθημα η συνάντηση με τον τούρκο «πρέσβη»

Αντωνίου για Ολγκίν: Σοβαρό διπλωματικό και πολιτικό ολίσθημα η συνάντηση με τον τούρκο «πρέσβη»

Σοβαρό διπλωματικό και πολιτικό ολίσθημα, ήταν η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον ούτω καλούμενο πρέσβη της Τουρκίας στα κατεχόμενα, ανέφερε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE