«Ξέσπασε πόλεμος» Χατζηβασιλείου εναντίον Λιάγκα για το...photoshop (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Ξέσπασε πόλεμος» Χατζηβασιλείου εναντίον Λιάγκα για το...photoshop  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέλαβε να απαντήσει προσωπικά στον Γιώργο Λιάγκα για το αν οι φωτογραφίες της σε περιοδικό είναι «πειραγμένες».

Πραγματική φωτογραφία ή με φώτοσοπ;

Ο λόγος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και φωτογραφίες της σε περιοδικό lifestyle.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του δεν απέφυγε να μιλήσει για «ρετουσαρισμένες» φωτογραφίες της τηλεπερσόνας.

Η απάντηση ήρθε από την ίδια μέσω Instagram. Συγκεκριμένα ανήρτησε δύο φωτογραφίες από το backstage της φωτογράφισης, απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα. «Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία Γιώργο μου περί ρετούς και φωτοσοπ, αυτό είναι το κοντινό μου απ το φακό του φωτογράφου τη στιγμή που την τράβηξε. Πριν τυχόν δρομολογηθεί για οποιοδήποτε εργαστήριο... Καλή χρονιά! Πάρε και το μακρινό για να σαι σίγουρος».


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE