Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σε περιοχή όπου απαγορεύεται το κυνήγι, εντοπίστηκαν σε λειτουργία τρεις ηχοπαραγωγικές συσκευές μίμησης φωνών άγριων πτηνών, καθώς επίσης και επτά δίκτυα παγίδευσης.
Στα δίκτυα εντοπίστηκαν παγιδευμένα 103 άγρια πτηνά, τα οποία ήταν ζωντανά και απελευθερώθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον, καθώς επίσης και 12 νεκρά άγρια πτηνά.
Γίνονται εξετάσεις για εντοπισμό του διαχειριστή του χώρου, ενώ ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τη διερεύνηση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




