Video - «Σεμινάρια» σε Φιλιππινέζα γιατρό για ενδοφλέβια θεραπεία βλαστοκυττάρων έκανε ο γιατρός του Μαζωνάκη

Video -  «Σεμινάρια» σε Φιλιππινέζα γιατρό για ενδοφλέβια θεραπεία βλαστοκυττάρων έκανε ο γιατρός του Μαζωνάκη

«Σεμινάρια» για ενδοφλέβια θεραπεία βλαστοκυττάρων έκανε πρόσφατα ο γιατρός του Κολωνακίου που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Όπως αποκάλυψε το ERT News, ο γιατρός είχε προσκεκλημένη Φιλιππινέζα γιατρό στο ιατρείο του στο Κολωνάκι, όπου της έκανε επίδειξη της ενδοφλέβιας θεραπείας βλαστοκυττάρων για «ολιστική ευεξία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η Φιλιππινέζα γιατρός ευχαρίστησε μάλιστα τον Έλληνα συνάδελφό της για το «σεμινάριο», γιατί «την εκπαιδεύει ώστε να κάνει αντίστοιχη θεραπεία σε ασθενείς της στη χώρα της».

https://exchange.glomex.com/video/v-dljenr0dp3o9?integrationId=eexbs16mfb3eno3

Το «σεμινάριο», κατά τις ίδιες πληροφορίες, διεξήχθη τον περασμένο Μάιο.

Η Φιλιππινέζα γιατρός φέρεται να εργάζεται σε κλινική στην πατρίδα της που εξειδικεύεται στην αναγεννητική ιατρική.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE