Θαυμάστε τις απίστευτες ταχύτητες με τις οποίες «πετούσε» ο Θεμιστοκλέους άλλως Σούμαχερ

Θαυμάστε τις απίστευτες ταχύτητες με τις οποίες «πετούσε» ο Θεμιστοκλέους άλλως Σούμαχερ

Ο άνθρωπος αυτός που θέλει να λέγεται νομοθέτης και εκπρόσωπος του λαού παρανομούσε ασυστόλως επικαλούμενος την ασυλία του.

Ο κ. Θεμιστοκλέους θα μπορούσε άνετα να έκανε καριέρα στην Formula1 και στις μεγάλες πίστες των μονοθέσιων, αφού οι ταχύτητες με τις οποίες έτρεχε θυμίζουν πιλότο και όχι οδηγό αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΔΗΣΥ καταγγέλθηκε τρεις φορές από την Αστυνομία.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του με τους αστυνομικούς δείχνουν και την αντίληψη του για το τι σημαίνει να είσαι βουλευτής και να έχεις ασυλία.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους Αστυνομικούς που έπραξαν το καθήκον τους χωρίς να υποκύψουν στις απειλές του και τις παροτρύνσεις του.

Οι παραβιάσεις του ορίου οι εξής: 140 χ.α.ω, 172 χ.α.ω και 190 χ.α.ω αντί για 100 χ.α.ω!

Δημόσιος κίνδυνος όνομα και πράμα…

T.X

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE