Πώς ύποπτος για υπόθεση ναρκωτικών διέφυγε της σύλληψη από μέλη της ΥΚΑΝ

Πώς ύποπτος για υπόθεση ναρκωτικών διέφυγε της σύλληψη από μέλη της ΥΚΑΝ

Μέσα από τα χέρια της ΥΚΑΝ ξέφυγε 31χρονος ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών το βράδυ της Παρασκευής 8/1 στην Πάφο.

Συγκεκριμένα ο ύποπτος είχε τεθεί υπό παρακολούθηση κατά την διάρκεια της νύχτας και ενώ βρισκόταν σε όχημα μαζί με την συμβία του.

Γύρω στις 23:15 το βράδυ ο ύποπτος σταμάτησε έξω από περίπτερο με την σύντροφο του να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο κατευθυνόμενη σε αυτό.

Εκείνη την στιγμή δυο οχήματα της ΥΚΑΝ τον ανέκοψαν μπαίνοντας το ένα όχημα μπροστά και το άλλο πίσω.

Ο 31χρονος αποφασισμένος να διαφύγει της σύλληψης ανέπτυξε ταχύτητα προς τα μπροστά με κίνδυνο να τραυματίσει ένα μέλος της ΥΚΑΝ το οποίο είχε ήδη κατεβεί και στην συνέχεια βάζοντας όπισθεν προσέκρουσε στο περιπολικό που βρισκόταν πίσω.

Στην συνέχεια ο ύποπτος με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατάφερε να διαφύγει.

Ο εν λόγω άντρας είναι αναζητούμενο πρόσωπο ενώ η συμβία του έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE