Έξω φρενών οι Απολλωνίστες! Ζητούν να φύγουν πρόεδρος και προπονητής παρά ο Μερκής

Έξω φρενών οι Απολλωνίστες! Ζητούν να φύγουν πρόεδρος και προπονητής παρά ο Μερκής

Η είδηση ότι ο Μερκής ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και υπηρέτησε για μία και πλέον δεκαετία έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των φίλων του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Πως υποδέχτηκαν οι Αποελίστες την μεταγραφή Μερκή; «Να μην περάσει ούτε έξω που τον Αρχάγγελο» - «Μια καλή λύση για Ιανουάριο»

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΜΕΡΙΔΑ οπαδών του Απόλλωνα εκφράζεται έντονα η δυσαρέσκεια τους για την εξέλιξη αυτή, αφού ο 31χρονος αμυντικός είναι γνήσιος Απολλωνίστας αλλά και η σημαία της ομάδας.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ζητούν να φύγει ο Πέδρο Εμάνουελ ή ακόμα και ο Πρόεδρος της ομάδας παρά να αποχωρήσει ο Μερκής.

Διαβάστε επίσης: Βούιξε η Λεμεσός: «Μιλά με ΑΠΟΕΛ ο Μερκής»! Τι ισχύει

Ήδη όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τηλέφωνο του Γιώργου Μερκή αλλά και η Fan page του στο Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα που καλούν τον 31χρονο αμυντικό να παραμείνει στην ομάδα και να μην τους προδώσει!

Για να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Γιώργαρου…..

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE