«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram
«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Ωστόσο σε όποιο ποδοσφαιρικό στέκι της Λεμεσού βρεθείς, όλοι μιλούν για συμφωνία του διεθνούς αμυντικού με τον ΑΠΟΕΛ ενώ λέγεται πως ο Μερκής έχει μιλήσει ήδη και με τον Τιμουρ Κετσπάγια.
Τι ισχύει; Το γεγονός ότι ο Γιώργος Μερκής δεν αγωνίζεται τη φετινή σεζόν μετά τον τραυματισμό του σίγουρα τον έχει ενοχλήσει και είναι αλήθεια πως είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα με τον Πέδρο Εμάνουελ.
Ποιες είναι οι επιλογές του; Αν μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε ότι ο Μερκής δεν θέλει να φύγει από Κύπρο η μόνη ομάδα που μπορεί να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις είναι ο ΑΠΟΕΛ καθώς ήδη υπήρχε η πρόθεση για την απόκτηση μια σίγουρης λύσης για τα μετόπισθεν.
Ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει άδεια μέχρι τις 31 Ιανουαρίου ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να καταλήξει….μάλλον στη Λευκωσία και να γίνει κάτοικος Αρχάγγελου.
Μέσα στο μυαλό του Γιώργο Μερκή δεν είμαστε ωστόσο οι επιλογές που έχει ενώπιον του(αν πάντα αποφασίσει να μείνει Κύπρο) δεν είναι πολλές!
Σ.Σ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις