ΠΑΡΑ-THEMA

Βούιξε η Λεμεσός: «Μιλά με ΑΠΟΕΛ ο Μερκής»! Τι ισχύει

Βούιξε η Λεμεσός: «Μιλά με ΑΠΟΕΛ ο Μερκής»! Τι ισχύει

Η πληροφορία πως υπάρχει έντονο φλερτ του Γιώργου Μερκή με τον ΑΠΟΕΛ είχε φτάσει στα αυτιά μας εδώ και μέρες. Σεβόμενοι όμως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την «ομάδα της καρδιάς του» δεν γράψαμε οτιδήποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως υποδέχτηκαν οι Αποελίστες την μεταγραφή Μερκή; «Να μην περάσει ούτε έξω που τον Αρχάγγελο» - «Μια καλή λύση για Ιανουάριο»

Ωστόσο σε όποιο ποδοσφαιρικό στέκι της Λεμεσού βρεθείς, όλοι μιλούν για συμφωνία του διεθνούς αμυντικού με τον ΑΠΟΕΛ ενώ  λέγεται πως ο Μερκής έχει μιλήσει ήδη και με τον Τιμουρ Κετσπάγια.

Τι ισχύει; Το γεγονός ότι ο Γιώργος Μερκής δεν αγωνίζεται τη φετινή σεζόν μετά τον τραυματισμό του  σίγουρα τον έχει ενοχλήσει και είναι αλήθεια πως είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα με τον Πέδρο Εμάνουελ.

Ποιες είναι οι επιλογές του; Αν μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε ότι ο Μερκής δεν θέλει να φύγει από Κύπρο η μόνη ομάδα που μπορεί να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις είναι ο ΑΠΟΕΛ καθώς ήδη υπήρχε η πρόθεση για την απόκτηση μια σίγουρης λύσης για τα μετόπισθεν.

Ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει άδεια μέχρι τις 31 Ιανουαρίου ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να καταλήξει….μάλλον στη Λευκωσία και να γίνει κάτοικος Αρχάγγελου.

Μέσα στο μυαλό του Γιώργο Μερκή δεν είμαστε ωστόσο οι επιλογές που έχει ενώπιον του(αν πάντα αποφασίσει να μείνει Κύπρο) δεν είναι πολλές!

Σ.Σ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top