Ψάχνουν πώς έγινε η τραγωδία με το μικρό αγοράκι στη Λευκωσία - Υπό κράτηση οι γονείς

Ψάχνουν πώς έγινε η τραγωδία με το μικρό αγοράκι στη Λευκωσία - Υπό κράτηση οι γονείς

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες και αίτια θανάτου αγοριού ηλικίας τριάμισι ετών, χθες το απόγευμα στη Λευκωσία. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθησαν οι δύο γονείς του παιδιού, άντρας και γυναίκα ηλικίας 32 και 33 ετών αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.15 χθες το απόγευμα, το παιδί ηλικίας τριών ετών και εννέα μηνών, εντοπίστηκε τραυματισμένο, στον ισόγειο χώρο πολυκατοικίας στη Λευκωσία. Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στις 6.50 το απόγευμα απεβίωσε.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ το παιδί βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου διαμένει με τους γονείς του, στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έπεσε στον ισόγειο χώρο του κτιρίου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης των δύο γονέων του παιδιού. Αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Δύο νέα στεγαστικά σχέδια, με στόχο τη διευκόλυνση των νέων και των οικογενειών στην απόκτηση κατοικίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η στέγαση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE