Αναστάτωση για λίγες ώρες στο Λίβερπουλ λόγω απειλής βόμβας

Αναστάτωση για λίγες ώρες στο Λίβερπουλ λόγω απειλής βόμβας

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο του Λίβερπουλ το μεσημέρι όταν άνδρας αγνώστων στοιχείων εισήλθε σε γραφεία εταιρείας στον πέμπτο όροφο, 14ορόφου κτιρίου, ισχυριζόμενος ότι έχει μαζί του βόμβα.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας σήμαναν το συναγερμό για πυρκαγιά, κινητοποιώντας την τοπική αστυνομία, η οποία στη συνέχεια εκκένωσε το κτίριο και τους γύρω δρόμους.
 
Μετά από διαπραγμάτευση λίγων ωρών με τον άγνωστο άνδρα ανακοινώθηκε πως η αστυνομία προέβη στη σύλληψή του, καθώς και ότι δεν έχει υπάρξει κανένας τραυματισμός.
 
Η περιοχή πάντως παρέμενε αποκλεισμένη νωρίς το απόγευμα μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών στους χώρους του κτιρίου.
 
Πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης έκαναν λόγο για απειλή από τον άγνωστο άνδρα που είχε ως κίνητρο μία αντιδικία με εταιρεία ασφάλισης θαλασσίων σκαφών, η οποία στεγάζεται στο κτίριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE