Τους τσάκωσαν σε δρόμο της Πάφου και συνελήφθηκαν για κατοχή και χρήση ναρκωτικών

Τους τσάκωσαν σε δρόμο της Πάφου και συνελήφθηκαν για κατοχή και χρήση ναρκωτικών

Δύο συλλήψεις έγιναν στην Πάφο για κατοχή και χρήση ναρκωτικών

Συνελήφθηκαν σήμερα το πρωί στην Πάφο ένας 28χρονος και ένας 53χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πιο πάνω πρόσωπα ανακόπηκε γύρω στις 8.15μ.μ. χθες, από μέλη της Υ.ΚΑ.Ν, παρά τον κυκλικό κόμβο Κονιών, για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στο όχημα και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, δέκα κούτες τσιγάρων, που επρόκειτο για αδασμολόγητα προϊόντα, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους τριών γραμμαρίων περίπου και ποσότητα μεταμφεταμίνης.

Επίσης, στην κατοχή του 28χρονου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε χρηματικό ποσό, ύψους €1,385. Κατά την έρευνα ο 28χρονος άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε εναντίον των μελών της Αστυνομίας. Στη συνέχεια, συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ σε σωματική έρευνα στην οποία υπεβλήθη, εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα συνθετικών ναρκωτικών.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των πιο πάνω προσώπων εντοπίστηκαν στην οικία του 28χρονου και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα συνθετικών ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των €3,230.

Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Τα δύο πρόσωπα αφέθηκαν ελεύθερα εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE