Ξέσπασε πυρκαγιά: Επιχείρησαν να κάψουν σκύβαλα κοντά σε κρατικό δάσος - Κινητοποιήθηκαν άμεσα Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών

Ξέσπασε πυρκαγιά: Επιχείρησαν να κάψουν σκύβαλα κοντά σε κρατικό δάσος - Κινητοποιήθηκαν άμεσα Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Σεπτεμβρίου 2026, στην κοινότητα Κλαυδιών, στην επαρχία Λάρνακας, πλησίον του κρατικού δάσους «Αλέξιγρος».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 17:50, λόγω παράνομης καύσης σε σωρό από σκύβαλα.

Η άμεση κινητοποίηση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν καθοριστική, καθώς η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 18:10, προτού προλάβει να επεκταθεί σε παρακείμενη γη.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και 2 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE